Loading...

Fitnizze explorează Web3.0 și Metaverse from RodicaTentiuc's blog

      Fitnizze explorează Web3.0 și Metaverse prin lansarea pe blockchain-ul Elrond a primei colecții de NFT-uri cu utilitate în sport, alimentație si sănătate.



 



Startup-ul Fitnizze lansează o colecție de Non-Fungible Tokens, BeFIT, pe blockchain-ul platformei românești Elrond. Fiecare dintre cele 10.000 de NFT-uri vine la pachet cu un abonament la sala de sport și recompense pentru cei care aleg un stil de viață bazat pe prevenție.


Cei de la Fitnizze au dezvoltat platforma Fitnizze.com, un portal digital care oferă beneficii in domeniul sportului, alimentatiei, contribuind la sănătatea indivizilor și a comunităților prin tehnologiile emergente. Primul pas este reprezentat de lansarea unei colecții de Non-Fungible Tokens, BeFIT, pe blockchain-ul platformei românești Elrond.


Fiecare dintre cele 10.000 de NFT-uri va fi unic și vine la pachet, pe lângă componenta de artă digitală, cu multe beneficii, content exclusiv și recompense pentru cei care aleg un stil de viață sanatos.


 



Colecția anunțată de Fitnizze va avea un preț de mint de 1.25 EGLD (eGOLD). Aceasta va fi lansată pe data de 31 Mai, cu o rundă de pre-sale la doar 1EGLD (eGOLD).


Fitnizze anunță că aceasta va fi prima colecție de NFT-uri pe care o vor lansa, iar deținătorii acestora vor primi din start o serie de beneficii, ca apoi etapizat sa primeasca o alta serie de beneficii. În trimestrul al doilea al acestui an, deținătorii de BeFIT primesc un abonament complet de fitness, precum și acces exclusiv la o platformă premium bazată pe conținut dezvoltat de antrenori de fitness, nutriționiști, psihologi și experți în domeniu


Odata cu lansarea primei colectii de NFT, Fitnizze ofera comunitatii 626 premii, incepand cu monede EGLD, continuand cu produse Apple si premiul mare un Kia Sportage 2022 ( in momentul in care s-au vandut toate cele 10.000 NFT ), iar detaliat puteti vedea detaliile pe site-ul nostru fitnizze.com

 



În a ultima parte a anului 2022, deținătorii de NFT-uri vor primi token-uri, cu posibilitate de staking. Prin această cryptomonedă, deținătorii putea să achiziționeze direct servicii de pe platforma Fitnizze care ar urma sa fie pe piata la fel in utlima parte a anului 2022. În a prima parte a anului 2022, Fitnizze va lansa un joc cu profil fitness cu model play to earn ( joaca si castiga ), cu posibilitate de staking. Astfel prin acest joc, cei care vor descarca jocul, vor putea sa indeplineasca niste taskuri si sa primeasca tokeni care ii vor putea schimba in bani reali sau ii vor putea pune la staking. 


Implementarea unei tehnologii ce are la baza NFT-urile ne va permite să introducem pe piata din Romania conceptul de smart contract in domeniul sportului si sanatatii, si să oferim o utilitate reală crypto monedelor și să cream o comunitate interesata de propria stare de bine care să primească recompense pentru ca fac parte din aceasta comunitate si datorita jocului cu profil fitness cu diverse taskuri. Tehnologia celor de la Elrond face posibil, în acest moment, ca domeniul ce combina sportul si sanatatea să treacă la următorul nivel. Persoanele care vor alege să aibă grijă de sănătatea lor, vor recompensate prin premii atat lunare cat si trimestriale si anuale.


NFT-urile anunțate de Fitnizze vor întruchipa sexul frumos, iar toate elementele care vor da unicitate acestora vor fi din zona elegantei si fitness. Abonamentul care vine la pachet cu fiecare NFT va debloca o serie de beneficii printre care si acces la o retea cu peste 400 sali de fitness din Romania, antrenamente de fitness, carte cu retete si multe altele.

 





     Blog home

The Wall

No comments
You need to sign in to comment

Post

By RodicaTentiuc
Added May 26 '22

Tags

Rate

Your rate:
Total: (0 rates)

Archives


No images added

Advertisement

advertisement







WEB DESIGN and WEB DEVELOPER :
Leontiuc Marius Sebastian -
coder 2012 - 2019

Flag Counter