Loading...
 

despre Golban Alin Ionuț PFA & Clujust : despre posibilă țeapă, fraudă, devalizare, evaziune, calomnie | Forum

Topic location: Forum home » General » General Chat
Marius Leontiuc

despre Golban Alin Ionuț PFA & Clujust : despre țeapă, fraudă, devalizare, evaziune, calomnie


Întrucât numitul Golban Alin menține numele meu cu defăimare pe websiteurile sale șantajându-mă că dacă nu-i plătesc taxe de publicitate (protecție) prin intermediul website-ului său va distruge reputația familiei mele, propun ca toți cei care sunteți victime ale acestui individ (pe care eu în dreptul meu de convingere proprie îl consider - in reciprocitate - exact aceleași calități pe care el mi le atribuie mie), să descrieți aici escrocheriile și activitățile posibil ale sale sau fapte ilicite.


Mai întâi am să descriu eu una, una de țeapă:clujust website de nișă pretinde sute de mii de vizitatori celor care plătesc reclamă. Țeapă! siteul nu are nici 50 de unici reali pe zi - nu are contor valid pentru ultimul an, restul sunt roboți cumpărați de pe simpletraffic.com . De altfel cum prin acel website se prezintă o imagine de relație cu judecători și procurori, despre care se vorbește că Golban ar pretinde că are influență cerând bani pentru diverse influențe, clujust posibil că reprezintă un mijloc fraudulos și sprijinirea cu bani înseamnă sprijinirea unui grup infracțional organizat - art. 367 CP.


Menține tagul familiei mele în defăimare deși normele europene ale GDPR art. 17 prevăd imperativ dreptul la ștergerea datelor personale printre care și numele. Or, nerespectând aceste obligații în serviciu intră sub incidența prevederilor art. 297 CP prin prisma deciziei CCR nr 405/2016. 


Orice membru al familiei Leontiuc suportă mizeriile sale din internet, motorul de căutare fiind indexat pe tagul leontiuc iar nu Marius Leontiuc.


Despre o posibilă evaziune, pentru că dacă e real traficul de useri pretins reclamele de la Google Adsense ar fi adus 3 milioane de euro/an dar Golban nu a plătit contribuții pentru asemenea sume.


Doresc toți cei care ați fost victimele șantajului și defăimării sale să nu tăceți ci să postați aici orice informație veridică. 


Acțiunile sale au depășit limita constituției de liberă exprimare, prin care dreptul la imagine nu poate fi afectat. Prin voința sa acesta alienează imaginea unor oameni de afaceri ajunși inculpați sau protagoniști în conjuncturi diferite.

Orice informație veridică este bine venită pentru a-l demasca pe acest posibil defăimător, cu iz penal.


Etichetele de tepar si puscariabil, nu eu le folosesc primul, ci el la adresa mea. In acelasi drept de exprimare le înapoiez, cu specificarea POSIBIL.

The Forum post is edited by Marius Leontiuc Mar 28
1 0 +1
Share:
Mihai Vidjean
Mihai Vidjean Mar 19
Marius cred că tu greșești profund când prezumi cu bună credință anumite persoane care intră în contact cu Golban. Ei știu foarte bine cine este Golban și cu ce se ocupă. Mai ți minte în 2013 când vehicula că riști 19? era la Cluj înainte de fond. De unde știa el cifra 19? Atsa așa ca să nu uităm noi. Cei care finanțează pe Golban știu pe cine finanțează și cei care îi acordă interviuri știu cu cine discută. Iată suportul celor scrise:


Rezultate CăutareRezultate de pe web
Golban Clujust va şterge o calomnie despre judecător ...muzicainstantelor.ro
..

Stăruință în calomnie, atestă un comportament delictual, deci nu de bună credință dragă Marius.


Cine este Golban? 

Se pune această întrebare pentru că sunt convins că sunt mulți cei care sunt afectați de acțiunile sale și nu știu ce să facă.Iată o informație publică crucială, de pe google o găsești, are și număr de telefon

GOLBAN IONUŢ ALIN PERSOANĂ FIZICĂ AUTORIZATĂ din ...www.topfirme.com › judetul cluj › cluj-napoca

aici găsim datele PFA

GOLBAN IONUȚ ALIN PFA din Cluj-Napoca - CUI 33898545www.totalfirme.ro › golban-ionut-alin-pfa-33898545
aici găsim adresa, pentru a putea trimite citațiile

The Forum post is edited by Marius Leontiuc Mar 28
0 0 0
Jarda Ionela
Jarda Ionela Mar 25


within 1 minute

Și prietenul meu este amenințat de acest pseudoziarist că dacă nu-i plătește 5000 de Euro va fi rușinea Clujului. Ne spune că nu avem ce să-i facem pentru că el cunoaște toți procurorii. Și este și adevărat, l-am reclamat la parchetul judecătoriei Cluj și nici nu s-a înregistrat plângerea. Procurorii apar în ziarul lui și îl protejează. Suntem cu mâinile goale în fața corupției care ne strivește. Sunt disperată, vă rog să mă credeți.

0 0 0
Ana Larisa
Ana Larisa Mar 25
Si pe noi ne ameninta cu dosare la DNA si DIICOT daca nu-i platim prestari servicii. Ne ameninta ca ne va fabrica un dosar. Sotul meu are toate taxele platite.


Aveti mult curaj domnule Leontiuc. Va felicit.


Pana la urma nu ne poate hartui la nesfarsit. Rugam autoritatile sa ia in serios problema. Nu doar dl. Leontiuc a fost hartuit si amenintat. Golban nu actioneaza doar in numele clujust, ameninta cu publicare de articole compromitatoare pe Hotnews, Realitatea si altele.


Nu suntem cu mainile goale. Daca ne unim mai multi, asa cum ne-a spus dl. Leontiuc, vom fi auziti. Si pentru noi exista o lege care ne apara de asemenea indivizi. Domnul Leontiuc a platit pentru ce a fost acuzat, nu mai trebuie sa fie tarat in asemenea situatii. Dar nu e singurul care e haituit, santajat, s.a.m.d.

Ani de zile la Cluj oamenii de afaceri au fost amenintati si santajati sa sustina cu bani asemenea personaje implicate si in servicii secrete. Dar acum trebuie sa se termine.


Sa aratam tuturor cine este Golban Alin Ionut !

The Forum post is edited by Ana Larisa Mar 25
0 0 0
Marius Leontiuc


Nu va temeti ! Eu nu cred ca este o increngatura la Cluj. A fost doar bunul simt al unor procurori de a servi in interviu un jurnalist, ei nestiind in ce calomnii se complace acest defaimator.

Faptul ca mentine numele meu in expresii injurioase este foarte grav. Ii raspund in acelasi drept de exprimare libera.

sa facem o mica recapitulare a câtorva materiale, prin care am semnalat în mass media despre acțiunile acestui individ


Evaziune fiscală fără precedent la Cluj în mediul online. Clujust nu-și declară veniturile.Posted on 18 februarie 2020

În materialele trecute am prezentat câteva din dedesubtul unei rețele de tip mafiot structurată și organizată pe șantaj, încălcarea dreptului la imagine, expresii injurioase în spațiul public și corupție. În episodul de astăzi vom relua în parte sub un alt reflector și vom oferi o informație probat: CLUJUST nu figurează în nici un fel de […]

Şantajul, abuzul şi traficul de influenţă de la clujust.ro date pe mâna poliţieiPosted on 25 noiembrie 2019

În ultima vreme acţiunile lui Golban Alin par să fi scăoat de sub control. După ce l-am rugat pe acesta să radieze numele meu de pe site-urile sale acesta a început un adevărat val de reacţii infracţionale la adresa mea şi portalului meu de ştiri. În fapt, în temeiul dreptului prevăzut de legislaţia UE, dreptul […]

Activitatea clujust.ro instrument infracţional şi contravenţionalPosted on 21 noiembrie 2019

Prezentul material prezintă organelor de politie sesizare publică privind aplicarea prevederilor art. 2 pct. 1 raportat la art.3 lit b) din Legea nr 61/1991 privind sancţionarea faptelor de încãlcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice. Conform textului de lege menționat, săvârşirea în public de fapte, acte sau gesturi obscene, proferarea […]

Escrocherie cu banere pe site la ClujPosted on 28 noiembrie 2019

Metoda ,,another value”, prin care cu un simplu javascript se păcăleşte o statistică, începe să ia amploare în rândul website-urilor. Primul lucru care trebuie să dea de gândit celui care doreşte să publice şi să plătească baner pe un website, blog,… constă în transparenţa siteului. Ce înseamnă transparenţa aceasta? Înseamnă cu un website nu ascunde […]

Nume de companii celebre pe un site-ul clujust , folosit la șantaj și uz infracționalPosted on 24 martie 2020

Rezultate Căutare

Rezultate de pe web
Golban Clujust va şterge o calomnie despre judecător ...muzicainstantelor.ro › Home › Justitie

14 iun. 2019 - Magistraţii Curţii de Apel Tg Mureş au dispus joi ştergerea de către administratorul site-ul Clujust, Alin Golban, a articolului O judecătoare a ...
Alin Golban – MUZICA INSTANTELORmuzicainstantelor.ro › index.php › tag › alin-golban
Golban Clujust va şterge o calomnie despre judecător. Magistraţii Curţii de Apel Tg Mureş au dispus joi ştergerea de către administratorul site-ul Clujust, Alin ...Brindusa Armanca Nici în jurnalism nu e îngăduit ... - Revista 22revista22.ro › brindusa-armanca › nici-in-jurnalism-nu-e-ingaduit-orice
2 iul. 2019 - ... presei a stat în apărarea jurnaliștilor în procesele de calomnie care, ... o sentință nedefinitivă împotriva lui Alin Golban, redactorul site-ului ...

The Forum post is edited by Marius Leontiuc Mar 25
0 0 0
Pelgu Ionescu
Pelgu Ionescu Mar 25
Pe cei de la Atlassib ne-a injurat si ne-a facut reclama negativa. Dorea o sponsorizare de 5000 de Euro in contul sau personal. Actiona in numele Hotnews. Era in 2005. De atunci actioneaza tot asa. Imi vine greu sa cred ca cineva va opri acest santaj. Colegii mei din administrativ erau presati sa-l sponsorizeze. Cand au refuzat, a inceput.

Aici e linkul unui articol pentru care cerea bani sa-l scoata https://m.hotnews.ro/stire/1732026

0 0 0
Ana Larisa
Ana Larisa Mar 30
Să știți că avem de a face cu un contravenient


0 0 0
Medisma Oprea
Si totusi Politia ce spune?

De ce nu se face nimic?

0 0 0
Mihai Vidjean
Domnule Vlad Buzoianu, va rugam postati din nou mesajul. A fost o eroare de sistem. E important sa aflam totul despre gasca de la Cluj.
0 0 0
Dorina Vaida
Dorina Vaida Apr 3
Trebuie luate masuri ferme
0 0 0
Gender:
Welcome to NEWSNET !
Feel free to participate in our community!
for each post here you will receive money, the first social network that rewards your work. After the first 100 posts we start to pay you

Advertisement

advertisement

WEB DESIGN and WEB DEVELOPER : Leontiuc Marius Sebastian - coder 2012 - 2019
Flag Counter