Loading...

Petiție: scoaterea fabricii CONTINENTAL din Timisoara. Cine este pentru? | Forum

Topic location: Forum home » General » Petitions
Marius Leontiuc
Marius Leontiuc Oct 15 '2019, 16:44

Petiție: scoaterea fabricii CONTINENTAL din Timisoara. Cine este pentru?

În zona UMT din Timișoara, există o fabrică ce emite în unele zile mirosuri de cauciuc ars. Locuitorii zonei Lipovei, Vii, cartierul Fabric, în unele zile sunt agresați cu miros de cauciuc ars. Cine este pentru anularea autorizaţiilor de funcţionare să se exprime aici. Dreptul la un mediu sănătos, la integritate fizică şi psihică este inalienabil. Acest demers înseamnă responsabilitate. Vă invit să ne coalizăm civic.

Dreptul la petiție și inițiativă nu poate fi interzis. Noi dorim oprirea sursei care creează miros de cauciuc și compuși chimici

The Forum post is edited by Marius Leontiuc Feb 22, 13:57
1 0 +1

Mihai Vidjean
Mihai Vidjean Mar 19 '2020, 21:18
sunt pentru
1 0 +1

Marius Leontiuc
Marius Leontiuc Jun 23 '2020, 17:03
Topic was moved from General Chat.
0 0 0

Medisma Oprea
Medisma Oprea Oct 22 '2020, 19:51
votez
1 0 +1

Ana Larisa
Ana Larisa Apr 15 '2021, 15:36
Sunt pentru. Cel mai grav este anularea grădinii Zoo. Au închis grădina Zoo pentru a ascunde dezastrul. Trebuie urgent ca cei din Guvern sau prefectul sau cine o fi competent să anuleze orice autorizație de funcționare.
1 0 +1

Narcisa Zmer
Narcisa Zmer Apr 14, 15:29
Susțin necondiționat. Provin din Satu Mare, 3 zile pe săptămână vin la Timișoara în Zona Lipovei. Uneori nu pot deschide fereastra din cauza mirosului. Esye un coșmar iar autoritățiile locale au fost corupte. Susțin și sper că și poziția mea va conta. Îndemn și pe alții să aibe curajul să o facă.
1 0 +1

Zusa Adelina
Zusa Adelina Apr 14, 16:10
Susțin. Trebuie interzisă activitatea poluatorului. Cel puțin să fie limitată activitatea la 8 ore pe zi și pauză în zilele de Sâmbătă și Duminică. Corupția este foarte mare, controalele sunt anunțate și când vin filtrele sunt puse, iese totul 100% în paramterii. Noaptea nu se respectă nimic. Trebuie cumva limitată activitatea chiar scoasă departe de oraș și alte așezări. Locuiesc în zona Modern și des noaptea afară simt mirosul de cauciuc. Suntem atacați noi cetățenii și nimeni nu se sesizează. Dacă vom fi mai mulți care semnăm aici în acest mod, vom reuși. Rog toți studenții din Timișoara să ne susțină aici.
1 0 +1

Szekely Emese
Szekely Emese Apr 14, 16:28
susțin petiția ! Afară din Timișoara Continental Tyres ! Rugăm DSP-ul să ia măsuri, suntem terorizați de mirosul lor greu.
1 0 +1

Duncanu Lavinia
Duncanu Lavinia Apr 16, 0:01
Susțin petiția ! Am sunat la Garda de mediu și mi-a închis telefonul, a încheiat apelul. Doresc ca să înceteze corupția iar acest poluator să fie scos afară din Timișoara.
1 0 +1

Gadean Silviu
Gadean Silviu Apr 16, 21:28
vot

1 0 +1

Dorina Vaida
Dorina Vaida Apr 16, 22:06
sustin această petiție. Nu are ce căuta o fabrică chimică între zone cu locuințe. Urgent trebuie oprită. Nu este acceptabil. Directiva 2010/75/UE definește poluarea olfactivă. Nu este nici o exagerare când se afirmă în materialele lui Marius și Mihai că cetățenii sunt agresați. Rog autoritățiile să ia în serios acest demers
1 0 +1

Rafaela Bouleanu
Rafaela Bouleanu Apr 16, 23:28
Susțin și eu. Nu mai putem, e un miros înecăcios la mine pe strada Ion Ionescu de la Brad
1 0 +1

Crișan Gheorghe
Crișan Gheorghe Apr 18, 23:43
Și eu susțin oprirea fabricii să mai polueze. SUNTEM CHINUIȚI CU ACEST MIROS. Nu văd ca pe Fritz să-l inetereseze
1 0 +1

Daniela
Daniela Apr 23, 1:02
Încă o susținere și din partea mea
0 0 0

Betina Müller
Betina Müller Apr 26, 0:03
Semnez petiția.
0 0 0

Maria Mo.
Maria Mo. May 15, 12:29
semnez pentru