Loading...

 • Marius Leontiuc
  Mâine vom avea liturghie la ora 11 România.
  Vom transmite și vom oficia liturghia de la sediul asociației religioase.

  Vă rog cei care întrați on-line să aveți lângă dvs o bucată de pâine, un pahar cu must/vin pentru Euharistie - Cina Domnului.

  Vom avea slujbă mixtă on-line.

  Participarea la liturghie înseamnă implicare iar neparticiparea repetată timp de luni de zile la slujbe înseamnă lipsă de interes spiritual.

  Cei care doriți cu adevărat să fiți parte a bisericii noastre trebuie să avem și participare, chiar dacă nu putem întotdeauna dar atunci când putem trebuie să o facem.

  Continuăm să ne rugăm pentru cauzele noastre, ne rugăm în plus față de cele cunoscute ca Banca să finalizeze contul bisericii, apoi Dumnezeu să poruncească companiilor să direcționeze cei 3,5% din impozit pentru biserica noastră, și având credit Dumnezeu să vorbească celor care pot finanța biserica noastră pentru a construi locașurile de cult și a plăti pastorii misionari. Aici nu mă refer neapărat la mine, eu fac slujba mea fără plată și o fac bine, dar vom avea o slujbă cu mult mai multe implicații și este nevoie ca slujba aceasta să fie susținută remunerat. Pentru a bugeta 5 persoane cu un salariu net de peste 1000 de euro lunar, pentru 5 ani e nevoie de un buget de 460.000 de Euro. La un număr de 200 de firme care-și redirecționează cei 3,5 % cifra e rezonabilă. Trebuie să ne rugăm mai mult pentru aceasta pentru că avem nevoie de cel puțin 5 persoane care să ducă volumul de lucru de care avem nevoie. Apoi avem nevoie de construcții de biserici.

  Misionarii care intră în primul calcul de buget sunt cei implicați care aduc și pe alții la credință, ei au nevoie acum de rugăciunile noastre.

  Intrăm într-o nouă etapă, pe lângă exercițiul liturgic este și cel administrativ și vă spun că facem o muncă grea, avem nevoie și de susținerea prin prezență la slujbe chiar și când o facem și în plen dar și on-line. Pentru acces pe Google meet aici https://meet.google.com/atk-nnob-rxy/
  Mâine vom avea liturghie la ora 11 România.
  Vom transmite și vom oficia liturghia de la sediul asociației religioase.

  Vă rog cei care întrați on-line să aveți lângă dvs o bucată de pâine, un pahar cu must/vin pentru Euharistie - Cina Domnului.

  Vom avea slujbă ...See more
  Meet
  Meet
  Real-time meetings by Google. Using your browser, share your video, desktop, and presentations with teammates and customers.

No images added

Advertisement

advertisement
'':
fade
slide
Rating:WEB DESIGN and WEB DEVELOPER :
Leontiuc Marius Sebastian -
coder 2012 - 2019

Flag Counter