Loading...

 • Marius Leontiuc
  Dragi frați ai Bisericii Evanghelice.

  În legătură cu pricina noastră de rugăciune asupra orgii cu tuburi. Sponsorul meu a picat din listă.

  Rugați-vă ca Dumnezeu să găsească pe cineva să-mi plătească reparația orgii, cei care au creat paguba nici nu au dorit să audă de reparație, iar pentru a nu strica de tot relația cu pastorul Valentin Giurgiu, le-am transmis că nu-i pun la plată, asta după ce s-au considerat loviți de pretenția mea firească. În opinia fratelui eu sunt cel vinovat că ei au vandalizat un obiect de patrimoniu. Oricum nu aveau de gând să plătească.

  Avem nevoie de 1000 Euro și transport sumă care se poate mări, fratele de la Cluj a scăzut mult din prețul inițial. Eu știu că nici unul nu avem acești bani, costurile pot fi mai mari, Dumnezeu poate și El are de unde.

  Eu sunt prea mic pentru a-mi apăra pricina în fața unora mult mai versați ca mine. Domnul doar El poate scoate oameni sau autorități care să mă apere și să avem acest instrument funcțional care este specific liturghiei noastre pe care frații ne-ar permite să o oficiem din când in când.

  El, Domnul sigur că va răsplăti celor care și-au bătut joc se obiectul meu de cult și instrument care valora cât un apartament când era funcțional. Cu micul meu salariu nimeni nu-mi dă credit nici nu am vechime. La colectă nu va pun că și așa adunați bani pentru înființare asociație. Toți suntem cu probleme, nici un proprietar printre noi. Cam așa stau lucrurile cu orga. Pentru a nu fi vinovat de bârfă mesajul meu de pe grup va fi trimis și pastorului respectiv ca și el să se roage.

  Mai am de dat 3 examene, unul mâine. Duminică ne vedem pe Google meet voi crea și o cameră de WhatsApp pentru familia Apetre și familia Nicolae. Fiți binecuvântați !
  Dragi frați ai Bisericii Evanghelice.

  În legătură cu pricina noastră de rugăciune asupra orgii cu tuburi. Sponsorul meu a picat din listă.

  Rugați-vă ca Dumnezeu să găsească pe cineva să-mi plătească reparația orgii, cei care au creat paguba nici nu au dorit să audă de r...See more
  Jun 28
  0 0
Share:

Advertisement

advertisement
No images added
'':
fade
slide
Rating:


WEB DESIGN and WEB DEVELOPER :
Leontiuc Marius Sebastian -
coder 2012 - 2019

Flag Counter