Loading...
NEWS
Created: Mar 30 '20

Description

Ultimate news

Forum

Forum - visible only to logged in users

Newsfeed

 • Marius Leontiuc
  Ungaria și-a triplat numărul de piețe dedicate producătorilor locali - Ziarul de Banat
  Ungaria și-a triplat numărul de piețe dedicate producătorilor locali - Ziarul de Banat
  Numărul piețelor organizate pentru fermierii autohtoni s-a triplat în Ungaria. La finele anului trecut, producătorii locali din țara vecină aveau la dispoziție 117 de astfel de piețe, potrivit ministrului Agriculturii de la Budapesta, Nagy Istvan.”Este nevoie de piețe pentru consolidarea economiei locale, a fermierilor și a comunităților. Este un lucru bine știut și în piața la a cărei inaugurare am participat astăzi. Facilitatea funcționează ca o casă pentru fermierii și consumatorii locali. Consider că este un fapt important că numărul piețelor fermierilor a crescut de aproape trei ori între 2012 și 2020, deoarece până la sfârșitul anului trecut funcționau 117 de astfel de piețe. Îi încurajez pe toți să cumpere produse maghiare, pentru că așa susținem fermierii maghiari și familiile maghiare”, a declarat ministrul Agriculturii din Ungaria, după participarea la inaugurarea unei noi piețe organizate pentru fermierii locali, informează https://food-retail.agrointel.ro/Este încă o dovadă că politica de la Budapesta este una sănătoasă, una morală în interesul cetățeniilor, de dorit pentru noi. Leontiuc Marius
  Jun 30
  0 0
 • Marius Leontiuc
  Decizie CCR: Revocarea Avocatului Poporului, neconstituțională. Renate Weber se întoarce în funcție - Ziarul de Banat
  Decizie CCR: Revocarea Avocatului Poporului, neconstituțională. Renate Weber se întoarce în funcție - Ziarul de Banat
  CCR a constatat că actul de revocare al Renatei Weber din funcția de Avocat al Poporului este neconstituțional. El încetează să mai producă efecte juridice, iar Renate Weber a fost repusă în funcția pe care a ocupat-o, potrivit CCR, transmite mediafax.ro. „Mă bucură că această decizie a fost luată în unanimitate pentru că asta întărește ceea ce am spus și eu în permanență, că nu a existat niciun motiv pentru revocare și că tot ce s-a întâmplat în parlament a fost un mare abuz. Evident, trebuie să văd și eu minuta”, a spus Renate Weber.Ce este important de reținut ! Inclusiv judecătorul Livia Stanciu a votat, decizia CCR privind controlul de constituționalitate a posteriori a deciziei Parlamentului, respectiv a majorității coaliției LGBTQ din Parlament, fiind o decizie în unanimitate. Ce dovedește acest fapt? Că majoritatea pro LGBTQ din Parlament calcă în picioare orice normă constituțională, votul unanim CCR atestă o gravitate prin nesocotirea Constituției.
  Jun 30
  0 0
 • Marius Leontiuc
  PSD solicită și susține Salariul Minim European. Coaliția de la putere respinge o asemenea inițiativă - Ziarul de Banat
  PSD solicită și susține Salariul Minim European. Coaliția de la putere respinge o asemenea inițiativă - Ziarul de Banat
  CONSENS PENTRU DEMNITATEA ROMANILOR – Seful PSD Marcel Ciolacu, apel la implementarea Pilonului european al drepturilor sociale: „Salariul minim european trebuie sa devina o realitate... N-avem dreptul sa ratam PNRR... Trebuie sa ne gandim serios la impozitarea echitabila a capitalului. E just ca si Romania corporativa sa inceapa sa plateasca ce se cuvine, cum fac firmele romanesti... Marile companii platesc foarte putin. Nu e corect... Un nou Snagov pentru societatea romaneasca!” afirmă domnul Ciolacu citat de luju.ro.Potrivit surselor noaastre, reprezentanții PNL și USR nici nu doresc să audă despre o asemenea măsură care „este una împotriva corporațiilor și multinaționalelor”. „Discutăm despre posibilitatea scăderii salariului minim nicidecum de creșterea acestuia” afirmă surse din PNL.
  May 11
  0 0
 • Dorina Vaida
  Dorina Vaida joined group
  NEWS
  NEWS
  Ultimate news

The Wall

You need to sign in to comment
No comments

Advertisement

advertisement
No images added
'':
fade
slide
Rating:


WEB DESIGN and WEB DEVELOPER :
Leontiuc Marius Sebastian -
coder 2012 - 2019

Flag Counter